Lidevin

Žene i majke alkoholičara ne hrane ljekarnu, koriste taj jeftin ekvivalent vremena SSSR-a

Upute za uporabu

Grupna pripadnost

Oblik doziranja

Farmakološko djelovanje

Kombinirani lijekovi - kombinacija disulfirama s vitaminima skupine B. Disulfiram blokira acetaldehid dehidrogenazu, što dovodi do povećanja koncentracije etanolnog metabolita - acetaldehida, što uzrokuje brojne neugodne osjećaje (ispiranje krvi na kožu lica, mučnina, povraćanje, mučnina, tahikardija, smanjenje A). Kao rezultat toga, javlja se uvjetovana-refleksna reakcija averzije prema okusu i mirisu alkoholnih pića.

B vitamini stabiliziraju procese tkivnog disanja.

Maksimalni terapeutski učinak postiže se 12 sati nakon oralne primjene i traje 10-14 dana nakon prestanka liječenja.

svjedočenje

kontraindikacije

Nuspojave

"Metalni" okus u ustima, loš dah (zbog ugljičnog disulfida) u bolesnika s kolostomijom, hepatitisom, gastritisom, polineuritis donjih ekstremiteta, neuropsihijatrijski poremećaji, gubitak pamćenja, dezorijentacija u vremenu i prostoru, astenija, glavobolja, alergijske reakcije kože,

Nuspojave uzrokovane asocijacijom disulfiram-etanola: kolaps, aritmija, angina pektoris, infarkt miokarda, edem mozga, hemoragijski moždani udar.

Primjena i doziranje

Inside, na 0,125-0,5 g (u smislu disulfiram) 2 puta dnevno prema individualnoj shemi.

Nakon 7-10 dana provodi se test disulfiram-etanol: nakon uzimanja 0,5 g lijeka propisuje se 20-30 ml 40% -tnog etanola i određuje se reakcija na njega. Uz slabu reakciju, doza etanola se povećava za 10-20 ml (maksimalna doza od 100-120 ml 40% etanola) dok se ne dobije karakteristična reakcija disulfiram-etanola. Uzorak se ponavlja nakon 1-2 dana u bolnici i nakon 3-5 dana ambulantno, s prilagodbom doze etanola i / ili pripravka prema potrebi. U budućnosti, možete koristiti dozu održavanja od 0.125-0.2 g / dan tijekom 1-3 godine.

Posebne upute

Liječenje se propisuje nakon temeljitog pregleda pacijenta i upozorava na moguće posljedice i komplikacije.

Možete uzeti lijek ne ranije od 12-24 sata nakon posljednje uporabe etanola.

Disulfiram treba uzimati s oprezom u bolesnika s bubrežnom insuficijencijom ili hipotiroidizmom, osobito s rizikom moguće kombinacije s etanolom.

Polineuritis koji se javlja kada se koristi lijek, nestaje kada se propisuju vitamini skupine B i nakon prekida primjene lijeka.

Uz istovremeni dogovor s oralnim antikoagulansima potrebno je češće pratiti sadržaj protrombina i prilagoditi dozu antikoagulanata, što je povezano s povećanim rizikom od krvarenja.

interakcija

Učinci, uklj. neurotoksični, pojačavaju tricikličke antidepresive (amitriptilin), metronidazol, isoniazid.

Askorbinska kiselina reducira reakciju na etanol.

Zbog inhibicije mikrosomalne oksidacije povećava koncentraciju u plazmi i povećava toksične učinke lijekova koji se metaboliziraju u jetri (uključujući antipirin, fenitoin, klordiazepoksid i diazepam).

Isoniazid povećava rizik od poremećaja u ponašanju i motoričke koordinacije, fenitoin - rizik od nuspojava lijeka, nitro5-imidazoli (metronidazol, ordinazol, secnidazol, tinidazol) - rizik od razvoja mentalnih poremećaja, pojavu delirija, poremećaja u deliriji, konfuzije.

Povećava učinak neizravnih antikoagulanata i povećava rizik od krvarenja.

Inhibira metabolizam teofilina (može zahtijevati prilagodbu doze).

Za osvajanje alkoholizma, izlijte ga u čašu vode.

Zašto su pohlepne ljekarne snažnije sakrile alat Exoderil 39 puta? Pokazalo se da je to sovjetska debljina.

Čak se i većina mrtvih jetara čisti ovim lijekom!

Recenzije

Muž je alkoholičar s iskustvom.. kodiranje nije pomoglo ni jednom. nakon druge terapije, Lidevin je bio propisan. 5 mjeseci do raspada nije.

Bili su tretirani brat Lidevin. pivski alkoholizam. učinkovito se sviđa. Bojim se da ga ubijem. dok su prošla samo 3 mjeseca

Svojim pivskim alkoholizmom se odnosim prema njima kad sam shvatio da imam problema (ni jednu večer bez bočice mraka), sve dok uspješno, savjetuje se moj prijatelj - otac je uzme, nakon što je izbio - više nije bilo kvarova - tako teške nuspojave

Najprije mi je bila propisana u velikoj dozi - pojavile su se glavobolje, zatim su se smanjile na 125 dnevno 2 puta - nuspojave su nestale, učinak se nije smanjio, zbilja sam iznenađen koliko sam bolestan čak i kad spominjem votku ili pivo

Prihvaćam, u početku nisam vjerovao da će pilule pomoći da se izazove gađenje, ali onda sam se uvjerio, ne mogu ga čak ni pomirisati - boli me

Drugog dana sam razbio tvoj lidvin vinom. Asfiksija je bila mala i sve to. i odvezao se. ali lijek je hladan kada se koristi

Dobar lijek, suprugu su Lidevinu propisali nakon otpusta iz klinike. sve je u redu, neću odustati od vremena...

Moja je supruga nagovarala da ide kod specijaliste za liječenje od droge, u početku nisam ni priznala da imam problem. ispostavilo se da ima stvarno problema - nakon tjedan dana umjerenosti, popeo sam se na zid, nisam mogao podnijeti - kupio sam bocu s pivom, i ona je ušla u tako strašnu reakciju s Lidevinom da je to bilo zastrašujuće. Sada se čini da je prošao trakciju, ali i dalje prihvaćam

U početku sam muža "KOLMI" stavio u hranu, nisam je zaustavio! A onda je još jedan liječnik zakleo! "LIDEVIN" mu je otpušten u bolnicu, nemoguće je miješati, to je opasno. No, muž se bojao, liječnik mu je dao alkohol s lijekovima zajedno, govorio je vrlo loše.

Sinu je propisana ova droga, uzeta je u tečajeve, prema shemi koju je nacrtao narkolog. Sada ni pivo ne pije. Hvala Bogu

Liječnik je ispisao, ja pijem Lidevin mjesec dana do sada pomaže.

Lidevin je snažan kao disulfiram u smislu učinkovitosti, ali mnogo manje štetan za tijelo. iako je alkohol vrlo štetan. ((((problem s generiranjem

Lidevin je snažan kao disulfiram u smislu učinkovitosti, ali mnogo manje štetan za tijelo. iako je alkohol vrlo štetan. ((((problem s generiranjem

Nakon tjedan dana svjesnog prihvaćanja Lidevina, moja supruga i ja smo otišli do liječnika i vizualno sam dobila da osjetim što je sto grama votke za tijelo. Oh, kako to boli! Kao da su žrtve davale i gnječile. Budi muškarac, prestani piti !!

A kada završi prijemni tečaj, da li efekt traje jako dugo?

Pola godine nemam vremena ni pogledati pivo.

I ako svejedno tajno daju, bit će jako loše? Ili ne vrijedi rizik?

Da, što je smisao tajnog davanja - ako osoba ne želi prestati piti, Lidevin neće pomoći.

Lijek je dobar, samo skup

Lidevin savršeno ublažava žudnju i potiče pravi odnos prema alkoholu. da da! moj sin je izliječen

Liječnik je nakon otpusta imenovao supruga. Nadam se da će lijek podržati trezveno stanje

Lijek stvarno liječi. ovisnost o alkoholu je pošast suvremenog društva. ne žali novac, snagu i ne gubi nadu

I onda ne možete postaviti pitanje? Htio sam znati da se može uzeti samo kao tablete? filing ne?

Moje je mišljenje da unatoč snažnom djelovanju lijeka, glavna stvar u liječenju je snaga volje.

Lidevin je djelotvoran, imenovan je bratu nakon otpusta iz klinike.

Lidevin se ne može uzeti bez dogovora, ljudi odlaze povratne informacije, ali nitko još nije rekao da takvi lijekovi mogu biti otrovni ako ih pogrešno shvatite

Prijatelj je uzeo Lidevina i odlučio napraviti test snage. Bezuman je budala. Općenito, lijek je učinkovit, ali je potrebno shvatiti da to nije šala

Izvrsna droga, zahvalna Bogu i medicini.

Vrlo je pogodan za upotrebu i ne uzrokuje tako strašne nuspojave kao što je disulfiram.

Svjetlo! Pitanje na ovoj stranici ne može se postaviti, bolje bi se obratili stručnjacima na forumima za neke. Ali općenito, po mom mišljenju, Lidevin nije ušiven!

Vjera, to je sigurno. Kontraindikacije imaju čak i vitamine, a ne one poput takvih lijekova.

Ivan ga, također, nije čuo. Da, i smisao ovoga.

Moj dečko sada uzima Lidevin 2 tjedna. Efekt je tu, jednom sam popio čašu piva za testiranje i bilo je jako loše! Sada, iz jedne riječi alkohol je već bolestan. Ali htio sam postaviti pitanje utječe li na potenciju.

Ako postoje problemi u onkologiji, možemo li uzeti ledevin ??

Smatram da je to malo više od dva tjedna, ne pijem od 13. srpnja (danas je 1.08.12). Ipak, želim piti, a ne želim se svidjeti, ali mnogo toga ovisi o snazi ​​volje i želje.
Ali eksperimentirajući, pokušavajući alkohol, neću riskirati

Moj brat je imao jaku ovisnost o alkoholu, uglavnom ovo pivo, naravno, jer je čak i kodiran, ali bilo je dovoljno za kratko vrijeme, sada, poput pet mjeseci, Lidevin uzima, a pomaže

Odlučio sam supruga spustiti na narcologa, nije bilo sile da izdržim ove beskrajne prejedanje, koje je svaki put postajalo dulje, doktorica je napisala Lidevina, on ga vodi više od pola godine dok se ne pokvari, nadam se da će se nastaviti

I bez recepta može se uzeti?

Julia, 09/18/2012, dob: 26

Naravno, bolje je konzultirati liječnika, nakon svega, ozbiljan lijek, to nije neka vrsta aspirina, ali općenito sam također čuo mnogo pozitivnih recenzija o Lidevinu

Maxim, 09/19/2012, dob: 36

Bez imenovanja, Lidevine ne možete uzeti vrlo jak, učinkovit lijek. Iako nema onoliko nuspojava kao i drugi lijekovi, svakako se konzultirajte sa stručnjakom prije nego ga uzmete.

Anton, 20.09.2012., Dob: 28

Pio Lidevina tri mjeseca bez liječničkog recepta, jer Ja sam već očajnički želio splasnuti i istovremeno znam da sam relativno zdrav. Kao rezultat toga, pola godine već bez prekida, ako pretpostavimo razdoblje liječenja.
Ali bolje je ići kod liječnika i biti pregledan na bubrege, pritisak, jetru

Elena Martynova, 09/21/2012, dob: 31

roman
Drugog dana sam razbio tvoj lidevin s vinom. Asfiksija je bila mala i sve to. i odvezao se. ali lijek je hladan kada se koristi

Hvala Bogu da uopće ne djeluje Lidevin, na primjer moj tata je puno pomogao drogi. Nakon provokacije, nije se usudio uzeti više alkohola.

Vladimir, 09.22.2012., Dob: 46

Čitao sam o svim lijekovima protiv alkohola, gotovo sve se temelji na strahu, umireš, umireš, a mnoge kontraindikacije koje pokušaš, Vitale ga je onda ispratio, jedva napustio binge, može li mi netko reći koji je danas najbolji lijek, i da ne utječe na jetru.

Sasha, 22.09.2012., Dob: 32

Nisam alkoholičar, ali često pijem puno pića i ne pomaže mi se obuzdati, a nedavno sam pročitao i za Lidevin, odlučio sam i ja.

Ondrej, 23.09.2012, dob: 31

Vladimir, svi lijekovi ionako utječu na jetru. Ali ti anti-alkohol, pa čak i više. Stoga liječenje treba biti sveobuhvatno. Uzela sam ledevina s manje zdravom jetrom. Nakon tromjesečnog tečaja, više ne vuče piće. I trebate više hepatoprotektora. Ursoliv, na primjer. Idite kod narcologa na test, neka vam daju te lijekove i prepišu ih. I više, liječenje je jeftinije od pijenja

Vladimir, 24. rujna 2012., dob: 46

Andrew, nisam pio tu zimu bez ikakvih droga, a nisam imao nikakav poticaj. onda sam htjela pivo i počelo je.Ako ne pijem, nemam jaku trakciju. i u 31, nisam imao mamurluka ili pijanstva. a sad je mamurluk strašan zbog njega. Vraćam se natrag, hvatam dan kad nisam bolestan, i sam sam prestao piti. Ne znam trebam li lijekove. Ni proproten nije pomogao. Kao da mogu prestati piti.

Lidevin nam je također pomogao, uzeo je muža oko četiri mjeseca, dok trakcija uopće nije nestala, ali u svakom slučaju, Vladimir, savjet se ne smije naći na internetu i otići liječniku i pokupiti lijek s njim.

Kesha, 09/28/2012, dob: 21

Moj se brat oporavio od ovoga. Lidevin. Sada idemo do vodoravne trake

Vladimir, 09/28/2012, dob: 29

Lidevin je odbio žudnju za alkoholom dva tjedna, nakon prvog formiranja refleksa. Dobro je da se s vitaminima disulfiram apsorbira manje bolno. Preporučljivo je posjetiti narcologa. nemojte se ustručavati od bilo kakve pomoći u ovom teškom pitanju

Lidevin dobro pomaže, samo fizički ne dopušta piti, daje trajno gađenje, svi analozi su besmislice u odnosu na njega

Od svih pokušanih, sličnih lijekova, Lidevin je bio najučinkovitiji

Dmitry, 10/01/2012, dob: 33

Mnogo puta je bio kodiran, a onda se ponovno pokvario, to jest, nije pio neko vrijeme, a onda je ponovno počeo, mali i završio kao i obično, nakon posljednjeg kodiranja liječnik je preporučio da pije Lidevin, i to se jednostavno pokazalo kao nesuglasica u tom lancu; Pijem i mislim da se neću otrgnuti.

Alf, 10/04/2012, dob: 40

Ništa ne pomaže ako ne želite odustati

Vladimir, 10/15/2012, dob: 46

Pokušao sam prestati s radom 1 mjesec, ne pijem, pogledat ću koliko ću imati dovoljno. ako ću probati tvoj lidevin. zastrašujuće mnogo kontraindikacija.

Daria, 10/16/2012, dob: 38

Ako prestanete piti Lidevine, onda ćete za dva tjedna ponovno otići na binge ili na činjenicu da sam ga pio tri mjeseca i više ne mogu gledati alkohol?

Dmitry, 13.11.2012, dob: 24

Daria, čudno je što postavljaš svoja pitanja ovdje, a ne u kliniku svom narkologu! Tko ti je dodijelio Lidevina? Samozapošljavanje je vrlo opasno! Obratite se liječniku!

Bryuha, 11/14/2012, dob: 33

Ja sam sportaš u prošlosti. Tamo sam pio svaki dan pivo nogomet ili ne nogomet, ponekad s votka još uvijek doći na spavanje. Bila je vrlo prazna u srcu. i onda mi je rastao trbuh, imao sam kratak dah, lice mi je nekako postalo mlohavo, postalo sam ljutito i razdražljivo. Sve je to utjecalo na obitelj, dijete me je vidjelo pijanog, supruga je nekoliko puta plakala. I nekako, yazh nije bio bez mozga, on je sve uzeo u obzir, otišao je u ambulantu za narcologa i bio je pod njegovim promatranjem gotovo 3 mjeseca. Nemojte piti, ljudi. Postoji obitelj - u kući bi trebao biti red, a riba truli iz glave

Vitaly, 11/20/2012, dob: 46

Nije bilo utjehe, ali sada se pojavio unuk i osjećam da zdravlje nije dovoljno da mogu dojiti i raditi s njim dok radim za volanom i nemam vremena za to, dobro je još živo. Moja kći je otišla liječniku i Lidevin je sada prihvaćen. Nakon dva mjeseca ne želim piti. Želim više hodati, udisati zrak, radovati se onome što imam. Sretno svima

Natalia, 11/22/2012, dob: 36

Je li moguće dati Lidevinu 63-godišnjoj alkoholičari? nema ograničenja

Natalia, možeš dati u bilo kojoj dobi, samo ako nema zdravstvenih ograničenja, pa, liječnički recept je potreban

Iskusni, 12/03/2012, dob: 46

Lidevinu su me liječili, nisam često pio, ali pio sam jako. Kodiran, stvarno pomogao, negdje u pola godine. Nakon što sam uzela Lidevinu, slučajno sam popila martini sa sokom (mislila sam da sam samo pila sok). Imam puno senzacija, zastrašujuće je čak i razmišljati o alkoholu. više od godinu dana ne padajte u usta. čak ni miris ne može tolerirati.

Lydia, 12/7/2012, dob: 45

Moj suprug je redovito odlazio u pijanku, naš život se pretvorio s tim drogom, moj muž više ne može gledati alkohol!

Olo, 11.12.2012, dob: 27

On je dobar momak, samo je pijanica otvrdnula. A njegov ljubljeni ga je uvjerio da može biti zabavno piti, ali zdravlje nije vječno i nitko se ne mlađi i vrijeme je za vezanje, ovo više nije odrasla osoba. To je moguće ponekad za okovratnik u ohotku, ali ne svaki dan, a ne čak i svaki drugi dan. Da, i svakog petka popiti - moveton i bydlopriybka. Općenito, poslali su tipa na opće narcologa, a Lidevina je otpušten. Tako je bilo tako dobro da nakon medicinskog tečaja osoba nije pila pola godine i da će proslaviti novu godinu na skijama. Također, općenito, ludo, ali sport je dobra stvar)

Julia, 1. 4. 2013., dob: 35

Muž je teško pio, prepoznao se kao alkoholičar, a onda nije. Kad sam dugo vremena bio u piću, tražio sam pomoć, ali nisam pristao na šifriranje ili liječenje, pogotovo prije Nove godine, nismo imali snage izdržati. Drugog dana prijema, dobili su učinak, počeli su se nastaviti. Moj suprug se boji piti, jer čak i uz pivo je loš, pije tablete gotovo mjesec dana, ali morat će putovati 2 tjedna, morat će se odmoriti na recepciji, bojimo se da će učinak nestati i on će pogoditi. Traje li lijek nakon otkazivanja?

Marina, 01.01.2013., Dob: 43

Julia, sudeći prema uputama, djelovanje lijeka traje 14 dana, tako da bi trebao biti dovoljno)).
Molim vas, napišite detaljnije dozu koju ste dali i koliko puta dnevno. Je li bilo vrlo jake reakcije tijela?
Također sam kupio lijek, ali se bojim dati ga. Zato pogledam kutiju drugi dan razmišljanja. Ali binges je već dobio. Štoviše, prekid u recepciji alkohola gotovo nije. Pića svaki dan - onda više, onda manje.
Hvala vam.

Julia, 01.08.2013., Dob: 35

Prvog dana su mu dali jednu tabletu (oni su je natočili), bio je pijan, ali nije bilo reakcije, jer je akcija pilule uslijedila nakon 12 sati, sutradan su dobili pilulu u večernjim satima i navečer, moj suprug je došao s pivom, ali nije mogao ni piti pod pekom lupanje srca, povećano crvenilo kože, lagani pad pritiska, dali su tabletu dva puta dnevno, efekt je tu, na poslu mirno reagira na svoje "pijace", dolazi kući na vrijeme, trijezno, lijepo je vidjeti. na želju za pićem nije (možda se bojao)

Marina, 09. 01. 2013., dob: 43

Drugi dan dajem tajno (on se nikada neće složiti), 1/4 tableta 2 puta dnevno. Sada pije samo vino, ali svake večeri. Danas, krigla je postala grimizna, a zatim je otišao jarko crvene točke, užas. Pa, to je ležalo na kauču, nije vidio takvu ljepotu. I sve ostalo se nije promijenilo. Uvjerili su bocu jedan sat bez posebnih komplikacija. Može se vidjeti da Lidevin ne pije puno, a doza nije velika. Ali ipak se bojim povećati je, inače ću se vratiti na posao - morat će se kopati bez nadzora. Vrlo se bojim jake reakcije, može se ispostaviti da uživam u malim dozama. Danas sam rekao da neka vrsta vina nije jako, uopće ne opušta. Ako ništa drugo - povećajte dozu na 1 stol. na dan, jedan mora učiniti barem nešto, a onda će se svitati do kraja, šteta je. Živimo zajedno 20 godina.

Irina, 12.01.2013., Dob: 40

Recite mi, molim vas, cijenu lijeka?

Marina, 13.01.2013., Dob: 43

Uzeo sam 740 rubalja. Došla je u ljekarnu, naručila, donijela dan bez recepta.

Irinna, 29.2.2013., Dob: 29

Recite mi je li moguće uz LIDEVIN uzeti lijek protiv gripe i prehlade? Što je s antibioticima?

Odavno sam se riješio najtežeg pijanstva u pijanstvu 1989. godine. Ovsyanyuk naredio da donese bocu i rekao samo jednu riječ - piti! Ali ja sam bacio grumen u grlo i danas ne mogu podnijeti ni miris alkohola. Ali nije rekao ni riječi. Ovo je akrobat. I danas je tako lako ne dobiti sastanak s njim. Cool.

Elena, 02/03/2013, dob: 35

Juče me je pijani muž udario u glavu, a glava i tijelo me boli od živaca. Zalio sam majčinu dušicu i laksativ za to, ne znam što drugo da učinim da njegove ruke ne bi stigle nikome. I kako izliti Lidevina - nema mirisa? pisati tko zna

Marina, 02/04/2013, dob: 43

Za Elenu.
Podijelit ću svoje iskustvo. Moj je svaki dan - malo, a zatim neosjetljiv. Ali svaki dan! Došao je u pakao, nijedno uvjeravanje dugo nije djelovalo. Samo što sam iznad praga - on je "izliječen", uvijek je našao izgovor - tada mu glava boli, a onda pritisak skače, oblaci se spuštaju i cijelo njegovo tijelo je zahvaćeno. U principu, to se posebno napilo. Iskopirao sam internet, zaustavio se na lidvinu. Gdje god pišu da je potrebno dati samo sa znanjem pacijenta, samo što nam to uopće nije odgovaralo, nije imao želju da se liječi od pijanstva. I nakon mnogo razmišljanja, rizikovao sam - počeo sam tajno darovati Lidevina, nisam vidio nikakav drugi izlaz. Bila je vrlo uplašena od reakcije, počela je s 1/2 pilule dnevno, sjeckana i miješana u hrani. Tablete su bez mirisa i gotovo neukusne pa ih je nemoguće osjetiti u hrani. Samo u tekućini se ne otapa, pluta na vrhu. Zato sam ih dodao u kašu, krumpir, itd., Čak iu majonezu, a povrh njih možete začiniti svako jelo. Općenito, možete se sjetiti kako.
Drugog dana kad sam popio vino, moje lice i ramena postali su grimizni i ništa više. Pa, povećao sam dozu, sljedeći put kad sam dao 1 tabletu dnevno. U večernjim satima, opet, popila sam 100 grama rakije, opet sve prekrivene, čak i ruke i noge. A onda je postalo loše, srce mi je lupalo, malo je poraslo. Uplašen, nije više pio. Dao sam mu srdačan, ručnik navlažen. Sat vremena kasnije pustio se u krevet. Sljedećeg dana kažem: "Potpuno sam pijan, tijelo se s njom ne može nositi, i nije daleko od moždanog udara, vidi još dok ne popiješ." I otišao na posao. Nakon ručka - poziv: "Dođi, bojim se, osjećam se jako loše." Pa, svi su bacili - i kući. I tamo - jučerašnja slika. Opet sam pio na ručku. Opet loše. Iscrpljen, pronašao mu je članak na internetu da kada se jetra ne nosi s alkoholom - postoji takva reakcija. Ohala i dahtanje, i što učiniti. Izgledam - čvrsto promišljeno. A sada, gotovo mjesec dana, NE PIĆE! Potrebno je, kaže, očistiti tijelo. Pa, čisto.
I sada pokušavam koliko god mogu - ometajući od loših misli. Sada imam sasvim drugu osobu. Ali ionako svakoga dana dajem tablete i nastavit ću vam dati najmanje 3 godine, želim živjeti kao ljudsko biće. Prvih 10 dana koristio sam 1 karticu, a sada 1/2, za profilaksu, iznenada odlučuje piti. Neću pogoditi što će se dalje dogoditi, ali za sada je to samo čudo. Napravila sam mu korov već mjesecima - bez smisla. Ovo je moja priča, ako ništa drugo - napiši, ja ću odgovoriti.

Elena, 02/05/2013, dob: 34

Muž pije Essentiale (isti disulfiram) 125 mg dnevno, ionako želim piti. On se ne odnosi na narcologa (kategorički odbija), njegovi prijatelji savjetovali su da uzmu pilule (piju sami). Pročitao sam u uputama da se provokacija mora obaviti, pio je cijelu pilulu dnevno tjedan dana, a navečer je popio još jednu pilulu, nakon 30 minuta popio je 250 mg votke i bez reakcije. Nakon toga pije 125 mg disulfirama dnevno tijekom mjesec dana, a svaki dan cvili koji želi piti. Možda 125 mg dnevno nije dovoljno? Pun je, ima 110 kg težine. Provokacija se mora učiniti? Savjetujte mu da ga nažalost ne vuče narcologu.

Michael, 02.07.2013., Dob: 29

Dečki Lidevin je divno stredstvo, ali morate biti oprezni s njim, on je bio kodiran godinu dana, moj brat (alkoholičar s iskustvom) mi je savjetovao nakon što sam kodirao jedan ili dva puta da se napijem i sjednem na te pilule, jesam. Čitala sam na internetu da se ne oslobađa, ali vjerujem da ne, nakon prejedanja i drhtanja počela sam uzimati ove tablete, nakon tri dana nisam imala čak ni želju za pićem, ali onda sam doživjela životne okolnosti koje bih možda popila na sljedećem švedskom stolu, pa Prestala sam piti ove tablete - točno tjedan dana kasnije imala sam želju piti u glavi, općenito sam pila 9. dan i promatrala reakciju tijela, ako sam prije toga pila alkohol, imala bih glavu kao pseći brat, ali imam sljedeće osjećaje: S velikom teškoćom mogu popiti čašu piva (bio sam prisutan geg refleks), a zatim metalni okus u ustima, ne čini se da popiti čašu ili čašu piva i vrećicu čavala jeli. I eksperimentirati kao što svakako ne preporučujem nikome, bolje je da ga napokon ne popijete i da ne znate ovog alkoholnog demona.

Elena, 24.03.2013., Dob: 49

Bilo je to prije 5 godina. Banketi, buffeti, problemi, iskustva i drugi popratni čimbenici, prisiljavajući tražiti uvjeravanja u terapiji staklom. Dakle, svaki dan, vjerojatno ne, ali u slučaju "nemogućnosti" rješavanja situacije, bilo je moguće objesiti na čašu 3 do 5 dana. Umoran sam. Odluka je bila dobrovoljna i smislena. Lidevin je primijenjen u / u. Od tada nikada nije postojala želja za traženjem spasenja u vinu. Potpuna ravnodušnost prema procesu. Ali dobrovoljna osnova funkcionira besprijekorno.

Michael, 28.03.2013., Dob: 34

Važno je zapamtiti da, za razliku od popularnih kapi, Lidevin dugo ostaje u tijelu. i ako nakon tih istih kapi možete piti već drugog dana prijema, onda s tim tabletama takav fokus ne prolazi.

Elena, 28.2.2013., Dob: 34

I nisam znao da se to događa za upravu cv-a, mislio sam samo pilule. je li to bio jednokratni prijem?

Elena 34, 28.2.2013., Dob: 34

Možda malo, doktor odabire dozu. provokacija, usput, i narcolog

Andrew, 28.03.2013., Dob: 34

Ne uzimam Lidevin osam mjeseci, ne pijem godinu ili dvije. Još se uvijek sjećam spremnika alkohola, koji mi je, općenito, prouzročio jasnu odbojnost prema alkoholu. Preporučujem onima koji još nisu pronašli sredstva za borbu protiv alkoholizma.

Evelina, 06/08/2013, dob: 28

Disulfiram, teturam lidevin je ista kemijska tvar. Pažljivo pročitajte načelo djelovanja. Naime, lijek koji reagira s alkoholom daje snažno trovanje! Dakle, povraćanje i mučnina te tahikardija i kratak dah. Osim toga, disulfiram ima takvu osobinu - da se akumulira u tijelu. I sam sam srednju medicinsku naobrazbu, gotovo sam uništio vlastito dijete vlastitim rukama. Pročitao sam upute i počeo tajno davati lijek. Na sljedećem večere, moj sin, u društvu sa svojim prijateljima, popio je čašu votke u jednom sjedenju. Budući da je uvijek šifrirao gdje je pio, zabrinuo sam se, počeo zvati, nešto sam prešao, samo mi je rekao - moja majka umire, pomozi, našla sam ga na ulici ispred privatne kuće s toksistom ukrcanim u auto i doveo kući, mislio sam budalu sada će doći do iscjeljujućeg učinka, a on će prestati piti, samo umjesto gađenja, srce mu se zaustavilo i disanje mu je prestalo, kola hitne pomoći dvadeset minuta, koja će znati što sam iskusila tijekom tog vremena. Ako me netko optuži da sam medicinski čovjek i to nisam predvidio, prihvatit ću ga, ali imam olakšavajuću okolnost - prije ovog incidenta otišao sam do narcologa, a on mi je rekao, učinimo to svaki dan, mlad je, nema ništa je učinjeno.

Elena, 06.12.2013., Dob: 49

Doziranje propisuje narcolog, koji se daje jednom. Tijelo gazi i kobasice tijekom ulaska. No, pored liječnika, neće dopustiti da umre. O djelovanju pilule mi je nepoznata. A što su tablete, želim piti (ove tablete) - ne pijem, pa neće biti rezultata. Moramo imati hrabrosti da se odjednom oslobodimo glupih misli: "Ali zar ne bismo trebali grate ryumashechku?" A onda alkoholičar ne može malo popiti. Vjerujte mi, cijela ljepota djelovanja ove droge leži u najvažnijoj stvari: mozak NE daje zapovijed piti i načelo "ne mogu raditi" drugačije "Ne želim ga, to ne povlači". I kao što znate, za sve mentalne akcije, mozak je odgovoran. Želim da svi očajnički traže mir i da ne izgube zdravlje.

Na mjestu Kolmea svi hvale KOLME, na mjestu Levevina All-LIDEVIN, Tko vjeruje? O KOLME-u su također pozitivne povratne informacije.

Anna, 07/03/2013, dob: 53

Nakon što sam pročitao komentare, nisam mogao donijeti nikakvu odluku za sebe. Mnogi opisi tvrdog pića su poznati. Pola godine bilo je dovoljno kodiranja. Postavlja se pitanje zašto, pri šifriranju, narcolozi ne predlažu probadanje istog Lidevina. Ili im učinak nije isplativ? Razumijem iz izjava da trebate ići kod narcologa i zatražiti da odredite ovaj lijek. I oh, kako je teško uvjeriti se.

Olga, 7. rujna 2013., dob: 32

Pijana budala njezina muža izvadila ga je tako da sam jasno shvatio da neću naći sredstva, da ću imati krov za jelo. Jednog dana ljekarnik je savjetovao esperal. Nisam mislio. Prvi učinak 1/2 pilula bio je strašan: nazvali su prijatelja-liječnika. A on, ne znajući ništa o tabletama, rekao je svom suprugu: sva vaša jetra vrišti "čuvare", ne suočava se s alkoholom, prestaje piti ili škripati. Bacio sam. Nakon što sam počela sipati 1/4 pilule u hranu, zatim 1/8 tableta. pola godine se pokvario 12 puta, bilo je loše, ali ne i smrtonosno, to je bilo dovoljno da opet prestane piti. Tetka-liječnik je rekao da nije poznato iz čega je više štete: od pilula ili od alkohola. Po njenom mišljenju, više je štete od pijenja. Kad sam znao da će piti na korporativnoj zabavi, 2-3 dana prije nije dao tablete, ali nakon 100 g (više nije pio), glava je još uvijek bila bolna. I opet nije dugo pio. posljednjih dana, zbog dolaska gostiju, opet ne dajem tablete - pio sam 3 puta malo (bez posljedica), ali onda više ne pijem. Sada ću malo dati Lidevinu (on je mekši). Tijekom tih šest mjeseci vidio sam nebo, čuo glazbu. Za mene, pitanje "dati-ne dati" ne. Štoviše, kada se to dogodi, glavna stvar je proces pretvaranja alkoholičara u razumnu osobu. Promjena psihologije, pogled na život, povećava samopoštovanje, postoji poštovanje prema drugima. Naravno, bilo bi dobro da se posavjetujete s liječnikom, ali bez prisutnosti alkoholičara, liječnici ne daju savjet. I u mom slučaju, žalba liječniku supruga se ni ne raspravlja. Dakle, odgovornost se mora preuzeti. Jedan savjet: budite vrlo oprezni i sigurni da vaše alkoholičar ima prilično zdravo tijelo.

Vita, 07.14.2013., Dob: 46

Apsolutno se slažem s Olgom. Lidevin je po uputama počeo davati test nakon 10 dana. Nakon 20 godina iskustva kao alkoholičar, koji je vrlo agresivan i potpuno neupotrebljiv, ne pije prvi put 1,5 mjeseci. Otišli su kod narcologa, šifriranog muljaža, dizajniranog isključivo zbog straha, ali se muž prisjeća te boli koju je njezin muž imao nakon testiranja (predložila je 50 grama pića)) kao “Oče naš”. To je ono što sprečava bolje od svih kodiranja. Usput, on ne želi čuti o alkoholu, vuča stvarno odlazi, iako polako, ali odlazi. Plaća je išla na borbu (posljednji put prije 15 godina). Pa, ja sam samo sretan zbog njega, počeo sam se pretvarati u čovjeka i živjeti u raju. Pokušajte, uspjet ćete!

Alina, 25.10.2013., Dob: 64

Pročitao sam vaše komentare i odlučio vam ispričati o svom tati i Ledevinu. Sada mu je 64, i kada je moja majka počela tajno darovati 51. Prije toga, popila je, a zatim popila nakon velike šetnje, a onda navečer na poslu. Bila je to šteta mami, mladi sav život na njoj se rušio i bilo je šteta baciti ga. Prije toga nisam je pio iz njezinih riječi (iako se uvijek sjećam svog djetinjstva bio je na dopingu, naravno da nije pio svaki dan, ali ako smo negdje hodali, onda sam bio pijan kao parasenok). Ukratko, donijela sam ove tablete i dok sam bila na odmoru u selu s njima, majka i ja počeli smo ga razbijati i miješati u maslac (uvijek je prije posla pio čaj s kruhom i maslacem). Čak ni očekivano, ali učinak je nadmašio sva očekivanja. Navečer je otrčao i legao, sve crveno i preplašeno. Onda mi je majka rekla da se jetra vjerojatno prekrila ili da mi je srce prevrnuto, nije shvatio što nije u redu s njim, ali počeo je piti s dečkima i odmah mu je srce tuklo i uhvatilo mu dah. Ukratko, nije otišao do liječnika, ali je na smrt bio preplašen, majka ga je dugo gurala u maslac, povremeno je pokušavao malo popiti, ali reakcija je uvijek bila loša i nikada nije nastavio nakon nekoliko gutljaja. I nakon tri mjeseca sam je prestao govoriti o votki. Svima je rekao da je dao otkaz i da nije povukao, ali kako sam shvatio, strah je bio jači da će umrijeti. No, njihov se život poboljšao i on je postao drugačiji i njegova majka je postala vesela, i tako su živjeli 10 godina dok mama nije umrla (nije bilo nikoga da je izlije) i već tri godine pije od tuge nakon smrti! Žene i majke, nemojte se bojati, tajno se ušuljati, ako nemate snage napustiti alkoholičara, neće imati ništa. Mama zdravlje s njim rastrgan i umro prerano (stalno nervozan i plač, ali je živjela izdržala), a on je proveo 10 godina na tim tabletama, pa čak i kane! Istina, nakon godinu dana prijema, moja majka bi ga miješala jednom tjedno, za prevenciju, ona ga iznenada želi. Ali nije pio 10 godina. Sada nitko ne može žuriti i slijediti ga. Ovdje i pije kao i prije. Ukratko, učinak lijeka je bio, odlučite sami. ometati pilule, ili. otići prije nego bude prekasno.

Dobar dan Recite koji liječnik trebate kontaktirati kako bi provjerili može li piti Lidevin. hvala unaprijed

Dasha, 16.11.2013., Dob: 40

Recite mi tko je već iskusan. Želim početi lijevati moj mužić Lidevin u uputama nije jasno napisano. Mogu li dati samo 2 puta dnevno jednom tabletu i onda ne dati tjedan dana? Ili dati svaki dan za tjedan dana, a zatim opet ne daju tjedan dana?

Dasha, 17.11.2013., Dob: 40

Za Nataliju. Trebate kontaktirati s narkologom.

Sergey, 10.05.2014., Dob: 34

Šivano, kodirano, ništa nije pomoglo. Počeo je piti Lidevine - nije ga razbio djetinjasto, sve je prokleo, isušio usta pa je htio votku. Dok se alkohol potpuno ne izvuče iz tijela, lakše je - vidio sam svijet trijezan: lijep je! A posao je postao uzbuđenje.

Maxim, 28.5.2014, dob: 38

I danas je liječnik propisao, sutra ću kupiti i pokušati. ali nešto što ne vjerujem. Mislim da je sve na psihologiji i na strahu. ali vidi što se događa u stvarnosti. Uzmem 10 dana i 100 g tekilke svom dragom i cijenit ću to - onda ću vam sve napisati!
Bye!

Sestra, 03/05/2015, dob: 47

Ušili su torpedo, je li moguće odvesti Lidevina da popravi rezultat? Je li netko pokušao?

Kirill, 05.05.2015., Dob: 34

Želim proći liječenje Lidevine. Pomalo uplašen potrebom za alkoprobi. Je li to stvarno potrebno, ili se može bez njega?

Anatolij, 15.7.2015., Dob: 37

"Pomalo uplašen potrebom za alkoprobijem."
NIJE OBAVEZNO UČINITI - ČAK I NIJE ŽELJENO!

Natasha, 08.08.2015, dob: 40

Iz komentara je došlo do zastoja. Sam neće piti, opasno je dodati. Nije li opasno živjeti s takvim problemom? Vrlo bih se volio vratiti u vrijeme vijeća zastupnika, tako da su disidenti bili. Predao je i pustio ga da se vrti, a ovdje smo se barem odmorili.

Muž pije već 15 godina, tri puta je bilo pola godine, ne radi, ima novca. Mama nosi votku. se boji. koji će umrijeti od mamurluka. Ciroza jetre je vjerojatno posljednja faza. Prije godinu dana liječnici su rekli da imaju dva tjedna života. Bilo je dovoljno za šest mjeseci. Sada pije votku dvije boce dnevno. Dijabetes melitus prvog stupnja. Treba li ga liječiti Lidevinom ili ne? Odbijam ići kod narcologa. Reci mi što da radim?

Sergey, 25.01.2018., Dob: 28

Lidevin mjesec. Dok se držim. Prema uputama jasno, 500-250-125 već 2 tjedna. Sam sam ga kupio. Kolme je opetovano udario. Lidevin Che je glup. Biokemija, pokazatelji su normalni. Alkopry nije proveden. Ukratko, kao opcija za one koji to žele sami, ili za žene, ali ne i za one koji mogu imati muža, dajte čašu odbojka. Učinak dolazi za nekoliko minuta, a od 150-200 grama lako možete pomaknuti konje.

Lidevin bez znanja pacijenata

Stanar
Na forumu od: 12/12/2012
Poruke: 10170
Mjesto: Cherepovets
Moje ime je: samo Seryozha
Ja sam alkoholičar
Pronađi sve moje:
• teme
• poruke

Stanar
Na forumu od: 12/12/2012
Poruke: 10170
Mjesto: Cherepovets
Moje ime je: samo Seryozha
Ja sam alkoholičar
Pronađi sve moje:
• teme
• poruke

administrator
Online od: 11/01/2012
Poruke: 17803
Mjesto: regija Moskva
Moje ime je: Yuri
Ja sam alkoholičar
O meni: pijani
Pronađi sve moje:
• teme
• poruke

Lidevin

Opis:

Aktivna tvar lijeka - disulfiram. Lidevin također sadrži adenin i nikotinamid. Lijek blokira acetaldehid dehidrogenazu, koja ubrzava metabolizam etilnog alkohola. To povećava koncentraciju acetaldehida - glavnog krivca za mučninu, povraćanje i druge neugodne osjećaje nakon uzimanja alkohola. Tako dolazi do odbacivanja alkohola. Naznačena za liječenje alkoholizma. Moguće je pojavljivanje optičkog neuritisa, gubitka pamćenja, astenije, polineuropatije donjih ekstremiteta.

Oblici izdavanja:

Područja primjene:

Recenzije:

Lidevin hladni medicinski brat bio je tretiran. ali ne i moderno. sada je bolje koristiti cijanamid, to je mekše, ako griješite, neće biti jako loše. Liječili su ga talijanskim cijanamidom mizom. Popio je nekoliko puta, loše, ali ne i nemoguće. Dva mjeseca deprivacije i potpunog gađenja prema votki.

Molim vas, recite mi, odakle vam Lidevin bez recepta?

Dobro došli! Dala je suprugu tabletu lidevine u hrani, a noću još jednu. Pio je jabukovaču i nije bilo reakcije. Mnogo sam godina pio kolmu - bilo je reakcije. Ne može imati vremena za djelovanje? Dao je prvi u 16 sati, a drugi noću. Pio je noću. Koliko bi se Lidevinu trebalo dati tako da se akumulira i ima reakciju? Molimo odgovorite!

Pozdrav! Pomozite nam pronaći mjesto gdje prima Alexander Ovsyanyuk.
Kad sam proučavao gotovo sve recenzije u Googleu odlučio sam dovesti majku na liječenje posebno za Ovsyanyuk. Pogotovo jer je spasio tri ne tako daleke rođake iz ovog problema.
Pronašao sam njegovu web-lokaciju, ali tamo nisam pronašao nikakve kontakte. Stvarno vam pomažem pronaći adresu ili, ako postoji, službenu web-lokaciju s podacima za kontakt.
Mi ćemo ići u Ukrajinu na Ovsyanyuk iz Novosibirsk sama, želimo napraviti sastanak unaprijed kako ne bi ići uzalud.
Hvala vam na razumijevanju!

Dobro došli!
Ne posljednju ulogu igra psihološki faktor i izravan odnos samog pacijenta prema problemu. Lijek je u ovom slučaju samo pomoćni element, kako bi se svladala slična navika jednom za svagda, naravno, potrebna je volja.

Moj tata pije Lidevine, pio je 5-6 tableta i nakon toga nije pio nakon njih godinu dana. onda je opet počeo piti, pa opet nakon 5-6 tableta koje nije pio godinu dana, sada ga opet pije, već mu je dao 10 tableta koje je pio i pio koliko i on, zašto?

Zdravo, Masha!
Jedna od aktivnih komponenti lijeka Lidevin - disulfiram u nekim slučajevima može izazvati razvoj pospanosti. Ako dođe do takvih nuspojava, treba izbjegavati kontrolu mehanizama transporta.

Ne pijte baltički 0, ne pijte uopće ako se odlučite prestati piti! I rastuće u kadi do plave boje u lice također nije potrebno! I, ako je od toga plavo, onda ne odvratite liječnika od posla! Dajte mu vremena za one pacijente koji se žele liječiti!

I odakle vam ta pospanost koja se pojavljuje, a vi ne možete za volanom?

Zdravo, Catherine!
Ovaj lijek nema okusa, ali je vrlo nepoželjno koristiti takve lijekove bez znanja pacijenta zbog rizika od mogućih nuspojava.

Halo, molim vas recite mi da li Lidevina ima ukus i kako se otapa u vodi i ima li sedimenta, činjenica je da želim taj lijek tajno dati mom mužu, jer on sam je kategorički protiv svih tableta, a još više za liječenje alkohola, hvala unaprijed

I recite mi one koji su specijalisti lijekova propisali Lidevin. Barem pokušajte s kojom dozom možete? Naravno, razumijem da je sve individualno, ali u našem gradu ne postoji stručnjak za liječenje droge, ali ja bih htio isprobati lijek. Počela sam s 1 tabletom dnevno, pijem je 4 dana, je li to normalna doza ili mala? Osjećam se dobro, u smislu da nema nuspojava.

Zdravo, Andrei!
U pozadini uporabe ovog lijeka, preporuča se suzdržati se od kontrole transportnih mehanizama, jer lijek može uzrokovati pospanost i vrtoglavicu.
Što se tiče vašeg pitanja, u pozadini korištenja lijeka, dolazi do povećanja koncentracije produkta razgradnje etilnog alkohola - acetaldehida. Ali to nije alkohol, koji može otkriti dah.

Molim te, reci mi. I je li moguće nakon uzimanja lidevina iza volana? U smislu da li će se pokazati kada se provjeri?

Hvala na savjetovanju

Zdravo, Galina!
U doziranju održavanja Lidevin se može koristiti prema individualnoj shemi nakon dugotrajnog obavljanja potrebnih uzoraka (s dobrom tolerancijom do nekoliko godina). Za probleme sa srcem, potrebna je neposredna konzultacija na licu mjesta. Među apsolutnim i relativnim kontraindikacijama za uporabu ovog lijeka su bolesti kardiovaskularnog sustava.

Halo, molim vas, recite mi koliko dugo možete uzeti Lidevine, piti alkohol duže vrijeme, poslati ga narcologu, završiti tečaj, sada na pola stola ujutro., nije li štetno za srce, nedavno je popio tijek panangina

Lidevin samo pilule, muž joj je pomogao, najprije pio prema propisanom programu, a zatim u 0,5 ujutro, traje šest mjeseci, ne pije.

Normalna medicina. Moj je pomogao. Lidevin ga uzima dva mjeseca i više ne pije votku. Sada je u našoj kući mir, a ne piti skandale.

"Kolma" u kapima, ja sam iskusio bočni rad, nećete poželjeti neprijatelja. Lijek ima kumulativni učinak, t.ch. u mjesecu, možete 4-5 puta tjedno.

Prevareni ste! Lidevin je dostupan samo u obliku TABLETA. Sve ostalo FALSIFIKAT. Budite oprezni! NE DOPUŠTAJTE FALSIFIKATIMA U SAMO, TO JE OPASNO ZA ZDRAVLJE, TK. NE POZNAJTE ČAK TOGA JE NAMJERENA.

Povećajte dozu, samo je premala za njega i opet neće moći piti.

I tražim u Ukrajini, ali bez rezultata, ne mogu naći Lidevina (((

Razumijem vas, živim s alkoholičarem već 15 godina, 15 je kodirano (snimci, šivanje, laserski tretman, baka, elektro-magnetski itd.) Najviše nisam pio 3 godine, ali bez ikakvog tretmana rekao sam da nisam sve u životu je učinjeno i opet u paklu. Ili ću se objesiti ili ubiti. Moj sin je šteta, ja ga jako volim, ali ponekad se slomim zbog ove koze. Zašto me ne ostaviš na miru? to se nije odrazilo na njegovo, već na moje zdravlje: prvo razdvajanje neuroza, zatim gubitak svijesti (epi-sindrom), zatim adenoma hipofize (tumor u glavi). Živim u noćnoj mori. Neću prestati piti, neću.

Osvrti na Lidevin iz alkoholizma

U ovoj temi, 4 odgovora, 2 sudionika, posljednje ažuriranje Michael prije 1 godinu, 9 mjeseci.

Muž često ulazi u binge, nekoliko puta kodiran, ali dovoljno za točno jednu godinu. Onda opet kvarovi. Ovdje savjetujem prijateljima Lidevin. Naravno, u uputama se kaže da su dobra pomoć od alkoholizma, ali želim znati tko ih je već pokušao na djelu? Postoji li rezultat i koliko traje? Ako ih čak i kupim, koje su vaše povratne informacije?

Pokušao sam Lidevina od alkoholizma. Moj pregled: dobro, što mogu reći, lijek je pomogao. Žeđ za alkoholom značajno se smanjila. Istina je, ne mogu točno reći što se dogodilo, lijek ili moja namjerna odluka da prestanem. No, pilula u svakom slučaju neće ometati, čak ni za samo-hipnozu.

Moj suprug je pokušao s Lindevinom od alkoholizma. Recenzije o lijeku su dobre. Moj suprug nije pio 2 godine. Za kupnju lijeka, mislim da se isplati, ovo je sigurnosna mreža, ali nije suvišna, kao što je Nikolaj već rekao. Ali glavna stvar je uzeti muža s nečim, tako da nije bilo vremena za razmišljanje o alkoholu.

Također je savjetovao Lidevina prijatelju, jer mu je cijena bila razumna. Lijek mu je pomogao, ne pije 3 godine, sada smo normalno mirni bez alkohola. Zahvaljujući tabletama koje su izvukao prijatelja iz borbe...

Lidevin je počeo piti nakon što me je žena napustila zbog pijane tučnjave (i preselio sam se živjeti s majkom, netko od njezinih susjeda savjetovao je te tablete. Počeo sam ih uzimati, i stvarno, nestala je želja za pićem. I tako što se dogodilo: na blagdane sam odlučio srušiti hrpu votke, nikad nisam bio tako loš! U principu, tablete su dobre, pomažu, ali ne biste trebali piti za vrijeme njihovog uzimanja.

Recenzije za Lidevin

Oblik izdavanja: Tablete

Analogi Lidevin

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 0 rubalja. Analogni jeftiniji za 1398 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 76 rubalja. Analogni jeftiniji za 1322 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 126 rubalja. Analogni jeftiniji za 1272 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 128 rubalja. Analogni jeftiniji za 1270 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 225 rubalja. Analogni jeftiniji za 1173 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 297 rubalja. Analogni jeftiniji za 1101 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 354 rubalja. Analogni jeftiniji za 1044 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 455 rubalja. Analogni jeftinije za 943 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 1610 rubalja. Analogni skuplji na 212 rubalja

Upute za uporabu Lidevinu

Registracijski broj:

Trgovački naziv lijeka: LIDEVIN

Oblik doziranja:

struktura
Aktivne tvari: disulfiram - 500 mg, nikotinamid (vitamin B)3) - 0,3 mg, adenin (vitamin B4) - 0,5 mg.
Pomoćne tvari: povidon, mikrokristalna celuloza, karmeloza natrij, magnezij stearat.

opis
Okrugle, ravne cilindrične tablete bijele boje s kremastom nijansom boje s mogućim prskanjem, s aspektom, na jednoj strani križnog oblika rizika.

Farmakoterapijska skupina:

liječenje alkoholizma.

ATX kod: N07BB01

Farmakološka svojstva
Djelovanje lijeka temelji se na blokadi acetaldehid dehidrogenaze koja je uključena u metabolizam etilnog alkohola. To dovodi do povećanja koncentracije metabolita etilnog alkohola - acetaldehida, što uzrokuje negativne osjećaje (crvenilo, mučnina, povraćanje, tahikardija, snižavanje krvnog tlaka (BP), itd.), Zbog čega konzumacija alkohola postaje neugodna nakon uzimanja Lidevina. To dovodi do uvjetovanog odbijanja refleksa prema okusu i mirisu alkoholnih pića. Maksimalni terapeutski učinak postiže se 12 sati nakon oralne primjene i može se nastaviti 10-14 dana nakon prekida liječenja. Kombinacija dnsul-firama s vitaminima. Kombinacija disulfirama s vitaminima B3 i B4 daje izražen klinički učinak na unos čak i malih doza alkohola, ima minimalne nuspojave, smanjuje toksičnost disulfirama i sprječava alkoholnu polineuropatiju i hipovitaminozu.
farmakokinetika
Nakon oralne primjene, apsorpcija disulfirama iz gastrointestinalnog trakta (GIT) je od 70 do 90%. Brzo se metabolizira, oporavlja do ditio-karbamata, koji se sam izlučuje u obliku glukuronskog konjugata ili se pretvara u dietilamin i ugljikov sulfid, čiji se dio (4-53%) izlučuje kroz pluća.

Indikacije za uporabu
Liječenje i prevencija ponovnog pojavljivanja kroničnog alkoholizma.

kontraindikacije
Apsolutna: bolesti kardiovaskularnog sustava u fazi dekompenzacije, sluha (neuritis slušnog živca) i očiju (glaukom, optički neuritis); bronhijalna astma, plućni emfizem; plućna tuberkuloza, teška zatajenje jetre, bolesti krvotvornih organa, šećerna bolest, tirotoksikoza, epilepsija i konvulzivni sindrom bilo koje geneze, duševne bolesti, pogoršanje peptičkog ulkusa, bolesti bubrega, maligni tumori, polineuritis bilo koje etiologije, trudnoća, povećana individualna osjetljivost na lijek.
Relativna: kardiovaskularne bolesti u stadiju kompenzacije, uznapredovala starost (preko 60 godina), peptički ulkus i 12 čira na dvanaesniku u remisiji, rezidualni učinci nakon cerebrovaskularne nesreće, prethodno prenesena teturamička (antabus) psihoza.

S pažnjom
Lidevin treba uzimati s oprezom u bolesnika s zatajenjem bubrega i hipotiroidizmom, osobito u riziku od moguće kombinacije s alkoholom.

Doziranje i primjena
Liječenje se propisuje nakon temeljitog pregleda pacijenta i upozorenja na posljedice i komplikacije. Lijek se uzima oralno na 125-500 mg 2 puta dnevno prema individualnoj shemi (doza se izračunava u smislu disulfirama). Nakon 7-10 dana provodi se test disulfur alkohola (20-30 ml 40% vodke nakon uzimanja 500 mg lijeka), uz slabu reakciju, doza alkohola se povećava za 10-20 ml (maksimalna doza votke je 100120 ml). Uzorak se ponavlja nakon 1-2 dana u bolnici i nakon 3-5 dana na ambulantnoj osnovi s korekcijom doza alkohola i / ili lijeka prema potrebi. U budućnosti, možete koristiti doza za održavanje od 125-200 mg dnevno tijekom 1-3 godine.

Nuspojave
Kondicionirano svojstvima disulfirama:


  • Metalni okus u ustima.
  • Neugodan miris u bolesnika s kolostomijom (povezan s ugljikovim sulfidom).
  • Rijetki slučajevi hepatitisa, ponekad se javljaju u bolesnika s ekcemom nikla, koji ne pate od alkoholizma.
  • Polineuropatija donjih ekstremiteta, optički neuritis.
  • Gubitak pamćenja, zbunjenost, astenija.
  • Glavobolje.
  • Alergijske manifestacije kože.

Disulfiram-etil alkohol:

  • Opisani su slučajevi respiratornog zatajenja; kardiovaskularni kolaps, srčane aritmije, angina, ponekad infarkt miokarda, kao i neurološki poremećaji; oticanje mozga.

Komplikacije s dugotrajnom uporabom: rijetko psihoze, koje podsjećaju na alkohol; hepatitis, gastritis; kardiovaskularna tromboza je moguća kod osoba koje boluju od kardiovaskularnih bolesti, stoga, s pritužbama na parestezije u ekstremitetima i licu, lijek treba odmah prekinuti; pogoršanje polineuritisa.
Prilikom uzimanja doze alkohola preko 50-80 ml votke tijekom primanja Lid Evin, javljaju se teški poremećaji kardiovaskularnog i respiratornog sustava, edemi i konvulzije. U tom slučaju hitno se provodi detoksikacijska terapija, primjenjuju se analeptici i provodi se simptomatsko liječenje.

predozirati
Kombinacija s etanolom može uzrokovati depresiju svijesti sve do kome, kardiovaskularnog kolapsa i neuroloških komplikacija. Simptomatsko liječenje.

Interakcija s drugim lijekovima
Kontraindicirana u kombinaciji:


  • Alkohol. Reakcija netolerancije (crvenilo, eritem, povraćanje, tahikardija).

Izbjegavajte alkohol i alkohol.
Neželjene kombinacije:

  • Isoniazid. Kršenja ponašanja i koordinacije.
  • Nitro-5-imidazoli (metronndazol, ordinazol, seknidazol, tinidazol). Delirious poremećaji, zbunjenost.
  • Fenitoin. Značajno i brzo povećanje razine fenitoina u plazmi s toksičnim simptomima (suzbijanje metabolizma).

Ako se kombinacije ne mogu izbjeći, potrebno je provesti kliničko praćenje i kontrolu koncentracije lijeka u plazmi tijekom i nakon liječenja Lidevinom.
Kombinacije koje zahtijevaju oprez:


    • Varfarin (i drugi oralni antikoagulansi). Povećani učinak oralnih antikoagulanata i rizik od krvarenja (smanjenje varfarina u jetri). Preporučuje se češće praćenje koncentracije varfarina i prilagođavanje doze antikoagulansa u roku od 8 dana nakon prestanka uzimanja Lidevina.


Teofilin. Lidevin inhibira metabolizam teofilina. Kao rezultat toga, doza teofilina treba se prilagoditi (smanjena doza), ovisno o kliničkim simptomima i koncentraciji lijeka u plazmi.

  • Benzodiazepini. Disulfiram može pojačati sedativni učinak benzodiazepina inhibicijom njihovog oksidativnog metabolizma (osobito klordiazepoksida i diazepama). Doziranje benzodiazepina treba prilagoditi kliničkim manifestacijama.
  • Triciklički antidepresivi. Moguće je povećati reakciju netolerancije na alkohol (osobito ako bolesnici uzimaju Lidevin dok uzimaju alkohol).

Posebne upute
Bolesnike treba upozoriti na opasnosti od reakcije netolerantne na alkohol.

Obrazac za izdavanje
Tablete u blisterima od 10 komada. 2 blistera s uputama za uporabu u kartonskoj kutiji.

Uvjeti skladištenja
Popis B. Čuvati na temperaturi ne višoj od 25 ° C. Čuvati izvan dohvata djece.

Rok valjanosti
3 godine. Ne koristite lijek nakon isteka roka valjanosti otisnutog na pakiranju.

Uvjeti prodaje u ljekarni
Prema receptu.

proizvođač
Laboratorij TRADIFAR 176 ul de l'Abrissot, 59000 Lille, Francuska Predstavništvo u Rusiji: LLC Sagepharm, 127204. Moskva, Dmitrovskoye sh.167

Recenzirao: Valentina (pozitivna recenzija)

Osim Toga, O Depresiji